2019 година со добар квалитет China Psa Pokemon grading card Slab Machine, Ultrasonic Wearing Machine for PS PMMA Clear Cases

Краток опис:

1.Број на модел: HE900
2.Големина: 172х75х63мм
3. Тежина: 145гр
4.Влезен напон: DC 5V
5. Номинален напон: 3,7V
6. Номинална моќност: 8W
7.Капацитет на батеријата: 700mAh
8.Време на полнење: 3ч
9. Време на употреба: режим на префрлување, 36 часа
10. Време на употреба: режим на сушење, 20 мин
11. Брзина на ротација: 60 ​​круга/мин
12.Температура на сушење: 30°C-35°C


Детали за производот

Ознаки на производи

Нашата организација им ветува на сите клиенти првокласни производи и решенија и најзадоволителна услуга по продажбата.Срдечно ги поздравуваме нашите редовни и нови клиенти да ни се придружат за 2019 година со добар квалитет China Psa Pokemon Grading Card Slab Machine, ултразвукМашина за заварувањеза PS PMMA Clear Cases, Срдечно добредојдеме пријатели од сите сфери на секојдневниот живот да соработуваат со нас.
Нашата организација им ветува на сите клиенти првокласни производи и решенија и најзадоволителна услуга по продажбата.Срдечно ги поздравуваме нашите редовни и нови клиенти да ни се придружатКина машина за ултразвучно заварување, Машина за заварување, Имаме повеќе од 8 години искуство во оваа индустрија и имаме добра репутација во оваа област.Нашите производи и решенија добија пофалби од клиентите ширум светот.Нашата цел е да им помогнеме на клиентите да ги реализираат своите цели.Вложуваме големи напори за да ја постигнеме оваа победничка ситуација и искрено ви посакуваме добредојде да ни се придружите.
СУВИ УШИ ПРИРОДНО – Исушете ги ушите природно со топол, смирувачки воздух.Ја елиминира потребата од капки за сушење уши, небезбедни памучни брисеви, гласни фен за коса и други потенцијално опасни и сомнителни методи.
ИЗМИСЛЕН ОД ОРЛ ДОКТОР – безбедно и ефикасно исушете го ушниот канал каде што можат да растат бактерии и габи.
БРЗ, ЗДРАВНО, ПОВЕЌЕ УПОТРЕБА – Ја суши водата од ушите на капачите за околу една минута.Брзо ја отстранува таложената влага што предизвикува проблем зад слушните помагала, обезбедувајќи посигурно вклопување.Се преклопува за практично складирање и патување.
БЕЗБЕДЕН, УДОБЕН, ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ – Со притискање на копче, машината за сушење уши обезбедува контролирана максимална температура на воздухот, проток на воздух, време на циклус и волумен на бучава.Безбеден е, лесен за употреба и удобен за сите возрасти.Дури и децата сакаат да го користат!
ДОКТОР ПРЕПОРАЧУВА – Лекарите за уво, нос и грло ширум светот препорачуваат фен за уши за употреба после пливање, капење, спортови на вода, нуркање, употреба на слушни помагала итн. Нема повеќе непријатно, затнати уши со вода.

Цртеж → Мувла → Вбризгување → Површинско завршување → Печатење → Намотување на жица → Склопување → Проверка на квалитет → Пакување

Европа, Америка, Северна Америка, Јужна Америка, Блискиот Исток, Азија

Секој во боја со IFU
Големина на кутијата: 20,5*11*6,2см
Големина на Ctn:43*46.5*51.5CM
64 PCS/CTN
Количина од 20”: 16000 парчиња

Количина од 40”: 36480 парчиња
Количина од 40 HQ: 42880 парчиња
*ФОБ пристаниште: Нингбо
*Време на испорака: 35-45 дена

Начин на плаќање: Со 30% T/T однапред и платено салдо против B/L копија,PayPal, L/C..
Детали за испорака: во рок од 30-45 дена по потврдувањето на нарачката. Нашата организација им ветува на сите клиенти со првокласни производи и решенија и најзадоволувачка услуга по продажбата.We warmly welcome our regular and new customers to join us for 2019 Good Quality China Psa Pokemon Grading Card Slab Machine, Ултразвучен апарат за заварување за PS PMMA Clear Cases, We warmly welcome pals from all walks of everyday living to cooperate with us.
2019 Добар квалитетКина машина за ултразвучно заварување, Машина за заварување, Имаме повеќе од 8 години искуство во оваа индустрија и имаме добра репутација во оваа област.Нашите производи и решенија добија пофалби од клиентите ширум светот.Нашата цел е да им помогнеме на клиентите да ги реализираат своите цели.Вложуваме големи напори за да ја постигнеме оваа победничка ситуација и искрено ви посакуваме добредојде да ни се придружите.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи